Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Acepto | Más información

Benvinguda i ús

A través d'aquest portal web volem fer-li arribar tota la informació sobre la nostra institució i els serveis públics que presta a les empreses i la ciutadania mallorquines.

Pot trobar la informació que cerca navegant per les diferents categories o temes que apareixen més avall. O pot usar el cercador de la casella de vora per cercar per paraules o frases.

Sol·liciteu informació

Si voleu exercir el dret d’accés a la informació pública ho podeu fer des d’aquí.

Anau al dret d’accés

Pla contractació 2018

Accedeixi a l'anunci previ d'informació del Pla de Contractació del Consell Insular de Mallorca per 2018, el qual conté els contractes previstos per aquest exercici. Si té vosté interès en presentar-se a qualque licitació, aquest document li servirà de referent per poder preparar-la anticipadament.

Explora

Pla normatiu 2019

Accedeixi al Pla Normatiu del Consell Insular de Mallorca pel 2019, el qual conté les iniciatives reglamentàries previstes per aquest exercici. La seva aprovació definitiva se va produir el dimecres, 13 de març de 2019, per part del Consell Executiu.